Però, què hi ha a Nova Zelanda? But, what’s in New Zealand?

Post in English, scroll down!___________________________________

Ahir skypejava amb la mama (allò que es fa de tant en tant) i comentava la possibilitat d’allargar la meva experiència per terres kiwis. Res, només valorava les possibilitats d’intentar treballar per aquestes contrades. El motiu, ser una mica conscient de que les possibilitats de trobar a feina a Catalunya són complicades i una persona menys al país afavoreix les enquestes. Ah, i així teniu més feina per vosaltres.

Mentre parlàvem va sorgir una pregunta bàsica i espontània; “però què té Nova Zelanda que et fa estar interessat en estar-hi més temps”. Vaig quedar-me un moment pensatiu.

Què té NZ? Vull dir, tots hem vist el que he trobat aquí. Uns paisatges increïbles, una natura inimitable, una puresa espaterrant… sí… però de tot això en gaudeixes quan viatges, no quan hi vius. Així doncs… què té la vida aquí que em crida l’atenció? Què té el dia a dia a Nova Zelanda que em pot atraure suficient com per plantejar-m’hi estar més temps?

Serà el clima? Ni de conya! Potser el menjar? Va home va! Potser el transport públic? Res! Les seves facilitats? De què!? Tal vegada els preus? No pas…!

Resumint… que hi ha alguna cosa més enllà de l’empíricament demostrable que em fa plantejar ser aquí més temps. Que em crida suficient l’atenció com per mantenir-me una temporada més a 20.000km de casa.

Però hi he estat donant voltes i ara ja ho tinc clar.

Vols saber què és?

Has de viure-ho per sentir-ho. Vine!

Seriosament…. senzillament puc dir que estic vivint un dels moments més feliços de la meva vida…!!! Tot i que us trobo a faltar!
________________________________________________________________

Last night I was skypeing with my mum (good son, I know) and I was telling her that maybe I should stay longer in New Zealand. I was just considering the possibility of working here. The reason? I know how difficult might be to find a job in Catalonia and fewer people there makes the surveys look much better. Moreover, is also because I want more job for my catalan friends indeed.

While talking to her, a basic and sudden question came up; “what’s in New Zealand that makes you like staying longer?”. I stopped talking to start thinking.

What’s here? I mean, we’ve seen everything anyone can find here. Amazing landscapes, unique nature, overwhelming purity… yes… but you just can enjoy all this stuff whilst travelling. Therefore… what’s in the daily life that call me in? What’s in the daily life enough charming that makes my interested in extending my experience here?

Is it the weather? No way! Might be the food? Not even joking! Could be the public transport? Not at all! Maybe the facilities? Of what? Oh, the prices? I don’t think so!

So… there is something further any empirically demostrable matter that attracts me. Something that brings me up enough to keep being 20.000km away from my home.

I’ve been thinking about it and now I know what it is.

Do you want to know it?

You must come here and discover it by yourself! Come!!!

Seriously… I’m just living one of the happiests moments in my life! However… I miss my people!

Anuncis

15 pensaments sobre “Però, què hi ha a Nova Zelanda? But, what’s in New Zealand?

 1. No sé si aguantaràs un any més sense dormir junts. Cardedeu, Taradell, Andorra, Punta Cana, el Quer, Granada, Malta, el Puerto de Santa Maria… massa nits romàntiques.

 2. agraeixo k no vinguis a fotre’m la feina que no tinc, però enyoro les teves dosi de realitat als múltiples sofàs que hem compartit!

 3. Mmmmmmmmm …. Marc, si em trobes feina a mi i al meu home, t’acompanyem en aquesta experiència màgica que només es pot entendre si has “viscut” (encara que només sigui un mes!) a Aotearoa, NZ pels amics…
  Un petonàs! Estic molt kiwienyorada !!!!

 4. vols dir que no són aquestes oies asiàtiques les que fan que nova zelanda t’agradi tant?va home torna que et fotré una pallissa a squash i així tocaràs de peus a terra!una abraçada!no descartis que et vingui a veure!!!

 5. i no és bonic que et refereixis a ell/a com a una cosa empíricament no demostrable..? Ets tant romàntic!
  ens agradaria valorar la possibilitat que ell/a aquí hi trobi un què superior al que tu tens allà (quasi tots segur que coïncidim en afirmar que no es català/na -si no ja em diràs on és la gràcia-)

  si decideixes quedar-te, però, valora la possibilitat de passar unes minivacances al montseny, Nadal és una època esplèndida per passar per casa.
  si fa falta et fem un turró de xipirons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s