CAE Speaking test, done.

Post in english, after the catalan text!!! Enjoy it!_____________________

Doncs apa, un 20% de l’examen ja està fet. Ara només queda esperar al dimecres per fer el 80% restant. No he estat sublim, però no tindré problemes per aprovar la part parlada. El tema gramatical i tota la resta serà una altra aventura, una mica més complicada… a veure com m’ho faig anar. Això sí, fins el febrer no sabré la meva nota… Cambridge sembla la Seguretat Social!

No us avorriré explicant en què consisteix l’examen i tota la pesca. Em quedo amb la senyora que ens ha atès als 8 estrangers que ens presentàvem per part de LSI; mai a la vida havia vist a ningú tan arrugat. Per favor! Feia de mal fer fer-li una foto… però en serio que era de postal.

Encara me’n faig creus, pobra dona, tenia una cara que semblava un acordió. Les seves mans, vistes des de molt a prop, aparentaven ser el desert d’Arizona vist amb el Google Earth… si la veiés el senyor l’Orêal li agafa un síncope.

En qualsevol cas, després del test hem anat a fer un gelat. M’he decantat per Brownie i Tiramisú. Dimecres, en comptes de gelat, Steinlager, com no podia ser d’una altra manera.

I el següent dimecres, Japó!
________________________________________________________________

So, the first 20% of the exam is already done. Now, time to wait till Wednesday to do the other 80%. I wasn’t sublime today, but I won’t have any trouble to pass the spoken test. The gramatical issue and all the other test will be another story, a little bit more complicated, I’ll see how I handle it. What’s for sure is that I won’t have my results until february… Cambridge is slower than any New Zealand’s train!

I won’t tell you about today’s exam and all that stuff, would be boring. I just wanna point out the lady who has welcomed us at the exam’s venue. Amazing. I’ve never seen in my life anyone so much wrinkled. Oh my god! I felt sorry staring at her… I’d like to have taken a picture but of course would be kinda rude! Really, she seemed to be a postcard’s woman.

I can’t believed it still now, poor woman, her face reminded me of a busker’s accordion. Her hands, looked closely, seemed to be the Arizona Desert. If Mr.L’Orêal ever met that woman, he will suffer a heart attack.

Anyway, after the test we went to have an ice cream. I chose Brownie and Tiramisu. On Wednesday, instead of ice cream, Steinlager, couldn’t be anything else.

And next Wednesday, Japan!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s