Diumenge de pel·lícula / Movie sunday

Post in english after the picture!!!________________________________

Diumenge. 1 de gener. Fred. Llevar-se a les 14. Qui té esma per aixecar-se i començar a voltar per Seül? Ningú. Avui ha estat un diumenge dels de tota la vida. Fer el gos, parlar, navegar, fer el cafè, anar al cine i cap a dormir. Demà, dempeus a les nou i a caminar!

Com que Corea és un país més intel·ligent que el nostre, en comptes de gastar milions i milions de diners doblant pel·lícules, les subtitulen. Ves per on, mantenen l’autenticitat del film, el treball dels actors, potencien l’anglès entre la població i aconsegueixen que un tio català que passa per Seül es gasti uns wons al cinema del poble. (Per cert, cost de soblar un film: 35.000€. Subtitular-lo: 3.000€).

En això em basat el nostre diumenge. En això i en agafar el nostre segon taxi a la ciutat. Fa gràcia veure com un taxista és capaç d’anar a 110km/h per dins de la ciutat. Ahir ja ens va semblar curiós que el nostre “xofer” se saltés els semàfors en vermell i fes marxa enrere a una autopista, però el d’avui ha estat a l’alçada. Afortunadament estem bé i, en principi, no hauríem de necessitar més taxis. Això sí, son barats. 20′ de taxi ahir: 9€. 10′ avui, 3,60€.

Bona nit i feliç any nou!!!

Per cert, us deixo les fotos d’ahir i algunes d’avui… Ah! I si esteu interessats en saber com sona el coreà, mireu el vídeo al final del post!!!

Full album: Click the picture!!! /// Àlbum sencer, clica la foto!!!

Sunday, 1st of January, cold, waking up at 2pm… who wants to walk around in such a lazy day? Nobody. Today has been a typical real sunday. Doing nothing, talking, surfing, having a cup of coffee, going to the cinema and now, going to sleep. Tomorrow will be another day!

Because Korea is an intelingent country, instead of spending their resources in film dubbing, they just put subtitles in them. Therefore, they keep the authenticity of the film, the actors’ work, they promote english among the population and they are able to have two customers from Catalonia who spend some wons in a local cinema.

So we invested our sunday in a korean cinema. Well, we also spent some money in a taxi. Our second taxi in Seoul. Yesterday we thought it was kinda strange how a taxi driver skept every single red traffic lights and how he went backwards in a motorway, but today’s one has been also interesting driving at 110km/h in Seoul. Despite this, they are cheap. 20′ cost us 15NZD!!!

Good night and happy new year! I’ve uploaded some pictures from last night and some from today.

Oh… and if you are interested to know how korean sounds, check out this video!

Anuncis

2 pensaments sobre “Diumenge de pel·lícula / Movie sunday

  1. hm…!!! what can i say about you with the CUTE stuff…?????!!!!
    grrrrrrrrrrrr…. -*-
    unacceptable….
    disaster….

    or lovely….! (^_____^)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s