See you Seoul!!! / Fins aviat Seül!!!

Avui, el post en català, després de la foto!!!_________________________

Last day in Seoul… it’s amazing how fast time goes. After 10 days in the capital of Korea, now it’s time to move southern and meet Charlie and Ria in Gwangju. My goodbye day in Seoul has been used to have coffee and dinner with Jenny, Mikaël, Bora and Alba. It’s amazing how a few months ago we all were in Auckland and now, like a dream, we are in Korea. Awesome.

Because it was our last day in Bora’s, Alba and me thought it would be nice to cook something from home. “Truita de patates” and “pa amb tomàquet” have been our farewell meal. My “potato omelette” (truita de patates) was awesome, indeed. So tasty… so proud of myself I know. Mikaël and Bora liked it… or at least it’s what they said.

After lunch we went to meet Jenny. She got in Korea just 4 days ago (from NZ) but even she hadn’t had time to meet all her Korean friends yet, she met us. So kind. We drunk a cup of coffee in Caffé Benne and later on we went to a photo booth. I can’t still believe this kind of business. But anyway, they are fun. (I’ve uploaded our cool pics).

And to conclude my lovely stay in Seoul, we went to a japanese restaurant to have dinner. “Japanese” means “not spicy”, so it’s perfect for me and Alba.

Now it’s time to say good bye to Seoul until next month, when I’ll come back to take a plane to Bangkok. So Seoul, see’u in 24 days!

Full album: Click the pic above!!! / Àlbum complet, clica la foto!!!

Últim dia a Seül… què ràpid passa el temps. Després de 10 dies a la capital de Korea, ara toca moure’s cap al sud per trobar-nos amb en Charlie i la Ria a la desconeguda ciutat de Gwangju. El meu dia de comiat a la ciutat ha servit per fer un cafè i un sopar amb la Jenny, la Bora, en Mikael i l’Alba. És al·lucinant com fa cosa de mesos estàvem tots a Auckland i ara ens trobem a Korea. Genial.

Com que avui era el nostre últim dia a casa de la Bora, hem decidit que cuinaríem alguna coseta. Hem apostat per una truita de patates amb pa amb tomàquet. Senzill, ràpid i bo. La truita que m’he currat (amb l’ajuda de l’Alba pelant patates), impressionant. 11 ous de truita, feta al punt. Fantàstica. He acabat molt orgullós de mi mateix. I el més important, a la Bora i en Mikaël els hi ha agradat… o com a mínim és el que han assegurat.

Després de dinar ens hem trobat amb la Jenny (Who is who). Va tornar de Nova Zelanda fa quatre dies i tot i que encara que no ha tingut temps per trobar-se amb els seus amics de per aquí, ha vingut a fer el cafè amb nosaltres. Que bona persona. Hem fet el cafè i després hem anat a un fotomaton. Encara me’n faig creus que existeixi un negoci com aquest. En qualsevol cas, és molt divertit. (He pujat les fotos que ens hem fet!)

I per acabar la darrera jornada a Seül, sopar a un restaurant japonès. “Japonès” significa “no picant” i, per tant, és fantàstic per la gent de sang catalana.

Ara, hora de dir “fins aviat” a Seül, on tornaré el mes que ve per agafar un avió cap a Bangkok. Així doncs, Seül, ens veiem d’aquí 24 dies!!!

4 pensaments sobre “See you Seoul!!! / Fins aviat Seül!!!

  1. La truita te un aspecte dèstar feta per un cuiner profesional’ i sense deconstruir, és a dir de veritat. Us ha quedat molt bona uhmmmmmmmmmmmmmmmm!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s