Korean New Year’s Eve

Des d’avui i fins dimarts se celebra l’any nou coreà. Això, com arreu del món, significa família i molt menjar. La nostra primera fase ha començat. Avui hem estat en família (7 membres) i no hem parat de menjar des del sopar i fins arribada la mitjanit. Una manera molt entranyable de passar uns dies a Corea. Lluny de les ciutats, del fred… molt satisfactori. I això no ha fet més que començar. Demà és “el dia”. A les 9 en peu per saludar el nou any.

I en un dia molt d’estar per casa, un vídeo de l’Alba preparant Gimbap, el “sushi” de Corea (com sushi, però sense peix, només verdures).


From today and until tuesday Korea’s celebrating the New Year. This, like everywhere around the world, means family and food. So our first stage has started. Today we were with Ji Hye’s family (7 of them) and we ate for many hours. It was a really different way of spending days in Korea. Far from cities, cold… I’m really satisfied. And New Year’s celebration has just started. Tomorrow is “the day”. At 9am awake and ready to welcome the New Year.

And in such a warm day, a video of Alba preparing Gimbap, the korean sushi (just with vegetables, no fish at all!)

3 pensaments sobre “Korean New Year’s Eve

  1. Ep! m’ha agradat lo del sushi. Amb la meva filla portem alguns intents de fer-ho i … bé, diguem que amb èxit variat.

    He vist en el vídeo alguns detalls interessants, com ara el de no posar arrós fins al final. Em queda el dubte dels ingredients, i com tractar l’arròs. Però bé, amb el temps ja n’anirem aprenent.

    Salut!

    • Joan! Sort amb això perquè aquí ho tenen tot molt fet a mida. El “no posar arròs al final” no és del tot cert. Hi posen uns quants grans (com al video) per tal que s’enganxi!!! El tema de l’arròs, un art. Arròs bullit al punt perquè quedi enganxós ;)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s