Barcelona, stage I / Barcelona, fase I

Post en català, després de la foto!________________________________

Barcelona is ten times smaller than Auckland. I can’t understand how I can need so much time to visit “just” the most important tourist spots in the city. Too much history? Too many landmarks? Too proud of my own city? I feel like we can’t finish visiting awesome places here. It might seem stressful, but actually it’s not, it’s just lovely daily frenzy.

Our first day walking through Barcelona ended up being a long urban hiking day. We walked for more than seven hours and 10km. The chosen places to start discovering Barcelona were the Park Güell, Gracia district, La Pedrera, Casa Batlló, Plaça Catalunya, el Palau de la Música, the Cathedral, La Rambla, Columbus statue, the Port Vell and the Tibidabo. It looks a lot and yes, it is.

When the weather is perfect, tourism becomes easy. Walking non stop for hundreds of barcelonian streets is really affordable when 20º and an amazing sunshine go with you. You can’t feel tired, you just keep walking until you start feeling a really strong pain in your legs. Otherwise, you could walk eternally.

By the way, being a tourist in your own city is quite weird feeling. Normally, I wouldn’t go from Park Güell to the seafront on foot (no way!), but being what we call a “guiri”, I had to do so to in order not skip anything on the way from one of Gaudi’s masterpiece to Columbus monument.

Anyway, I enjoyed so much and here i share some of the pics I took. Enjoy them!

MORE PICS HERE! / MÉS FOTOS AQUÍ!

Barcelona és deu vegades més petita que Auckland. Complicat entendre com renoi pot ser que es necessiti tant i tant de temps per visitar els indrets més importants de la ciutat. Massa història? Massa llocs turístics? Massa orgullós de la meva ciutat? Em dóna la sensació que no tindrem temps de veure, ni de bon tros, tot l’atractiu de la nostra ciutat. Aquest fet pot semblar que ens estiguem estressant, però en realitat no ho sentim. És fantàstic gaudir del frenetisme turístic diari.

Primer dia de turisme per Barcelona i ens acabem fent 10 quilòmetres de caminada i més de 7 hores movent cuixes amunt i avall. Final del dia esbufegant a un bar de Sant Andreu amb dues Coca Coles i una hamburguesa completa acompanyats d’un seguidor perico i una antifutbolista de mena. El nostre primer dia a la capital va acabar tatxant del mapa turístic el Parc Güell, Gràcia, La Pedrera, la Casa Batlló, Plaça Catalunya, el Palau de la Música, la Catedral, La Rambla, Colom, el Port Vell i el Tibidabo. Sembla molt i sí, ho és.

Quan el clima és perfecte, el turisme és fàcil. Camines per centenars de carrers i no sents el cansament. Les cames es carreguen i tal, però els 20º de temperatura i un solet fantàstic t’animen a seguir fins que les cames, enfadades, envien senyals al cervell de l’estil: “o pares o et tirem a terra, cabró”. Llavors és hora de buscar una terrasseta on descansar una estona i gaudir d’un repòs ben merescut.

Per cert, això de ser turista a casa fa així de raro. Normalment no aniria (ni borratxo) des del Parc Güell fins a Colom a peu, però suposo que quan un fa de “guiri” amb una càmera sota el braç això ja ho fa. A més resulta que a Barcelona si agafes un metro, et saltes 5 llocs interessants per parar i fer unes instantànies.

Companys, tenim una ciutat preciosa. En serio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s