Vientiane, Laos!

Post in English, after the pic!!!___________________________________

Ho havia oblidat!!! Aviat farà un mes que vaig ser a Vientiane, capital de Laos. Vaig anar-hi per aconseguir un visat que em permet treballar il·legalment al país. Il·legalment perquè em treballo amb un visat de turista. I dic em permet perquè ara no haig de sortir del país cada 30 dies. Puc ser-hi 90. Tot un luxe. Aconseguir un visat de treball era massa complicat. I el més curiós de tot, he signat un contracte de feina. Qui ho entengui, que m’ho expliqui.

En qualsevol cas, la visita a Laos va ser “interessant”. Personalment no hi podria viure, una mica massa rural per mi. El que també és cert és que només vaig tenir temps de visitar la capital de Laos i, per tant, no em veig en cor d’avaluar el país sencer.

En qualsevol cas, a un tio que li apassiona viatjar, fins i tot la ciutat de Vientiane és un lloc que cal aturar-s’hi. Per que? Perquè no hi ha cap lloc al planeta que no mereixi la pena ser visitat.

Entre les fotos, veureu les de l’interessant “Arc de Triomf” (Patuxai) que hi ha al centre de la ciutat. Tenint en compte el passat colonial francès del país, un pot pensar que és un regal de França o alguna cosa semblant, però en realitat l’Arc és d’arquitectura laoniana i construït en honor a aquells que van perdre la vida aconseguint la independència del país (1949). A més, segons es veu, l’arc està inacabat degut a la turbulenta història del país. I és ben cert. De lluny sembla un obra acabada, des de prop, un monstre de ciment a mig fer.

Patuxai (més fotos, aquí! / more pics, here!)
________________________________________________________________

I had forgotten about it!!! Soon it’s gonna be one month since I went to Vientiane, Laos’ capital city. I went there to get a visa to “work” in Thailand. I say “work” because actually it wasn’t a work permit but just a longer tourist visa, so I don’t have to leave Thailand every 30 days. With my new visa I can stay here uo to 90 days instead.

Anyway, my visit to Laos was “interesting”. Personally I couldn’t live there, too rural for a fussy guy like me. However I just visited the capital city so I’m not capable to make a judgement about the whole country.

Besides that, for a guy who loves travelling, even Vientiane is a place that deserves to be visited. Why? Because there is no place in this world that doesn’t deserve to be visited.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s