“Hola!”

“L’Spanish food” és una marca que ven. No ens enganyem… si obrim un restaurant a Bangkok sota la “marca” “Catalan food” ens pot costar més aconseguir l’èxit entre la població local. Suposo que per aquest motiu en Santi, un senyor català de Vic, va decidir obrir un restaurant anomenat “Hola!” sota la bandera “Spanish Food”. Sigui com sigui, ahir vaig fer-hi cap.

Començo per excusar al restaurant. No fa ni dos mesos que és obert i per això i només per això, mereix allargar una mica més el benefici del dubte. Dit això, hi ha coses que ni ser novell haurien de servir d’excusa. Que una fideuà incorpori ales de pollastre no té explicació possible. I que els fideus siguin de la mida d’un macarró, tampoc. El sabor de la fideuà era més que correcte, però el fet és que aquell plat de pasta amb ales de pollastre, musclos, gambes i costelles de porc no era “una fideuà”.

Fideuà?

Les braves van ser una altra història. La patata en sí estava boníssima, ben tallada i fregida al punt. Llàstima d’una salsa brava semblant al tomàquet solís amb ració extra de picant. Submergir la patata en un allioli líquid però bo va ser la manera de millorar-ne el gust.

Per postres vaig apostar per una crema catalana. La presentació no podia ser millor, el sucre cremat tampoc, però la crema en sí em va resultar una mica insípida… què hi farem!

Ara bé, la sangria… deliciosa. Bones quantitats de cadascun dels ingredients. La vaig gaudir molt. La Xalita també.

Donem marge de maniobra a en Santi, que de ben segur que millorarà amb el temps. A més, el lloc és tranquil i el personal excel·lent… li desitjo molta sort!

Anuncis

4 pensaments sobre ““Hola!”

  1. I almost understand catalan now thanks to you and the english version that you didn’t write for this article…lol! Please! I really like to read your blog man but at least, make a second option…take care and send a hug to Chalita!

    • Thanks Carla!!! So happy to introduce you to a new language which shuoldn’t be difficult for someone who speaks Spanish, Portuguese and English!!! And about not translating the last post… I didn’t have time! Sorry about that. Chalita sends you a hug back to Brasil!!!
      Cheers!

  2. Sempre li pots suggerir al Santi-de-Vic un platet molt curiós que vaig menjar jo a Bolonia (Itàlia). Sigui dit que qui organitzava l’Spanish Party de rigor era el Consell d’Estudiants, així que se’ls excusa perquè no eren professionals sinó gent amb bona voluntat i ganes de gresca (per obra i gràcia de bidons de sangria). El menú va consistir en una truita de patates força correcta, una paella de color preocupantment blanc però menjable i una mena d’amanideta, amb trossets de cogombre, tomàquet, ceba… Després va resultar que allò era el “gaspatxo”. Ningú els havia dit que s’havia de triturar!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s