El malson del Barça Madrid a les antípodes

La temporada 2012-13 (de futbol) és un drama a les antípodes. Lliga i Copa no poden ser vistes per la tele. Sembla increïble, però és cert. La coneguda com “la millor lliga del món” no es pot seguir des d’Austràlia ni Nova Zelanda. Si vius a Bangladesh, cap problema, ESPN te l’ofereix. Ara, a Auckland, pa i aigua.

Sempre es pot tirar d’internet. Cert. Però en un país on l’internet va a preu de benzina, veure un partit de futbol pot sortir car. A grans trets, l’streaming de 90 minuts a una qualitat acceptable (1mb/s) pot suposar el consum de 5,4gb que, a preu local, són uns $15, uns 10€. Algú dirà que veure el Barça val 10€ i no li negaré, però el cert és que, més enllà del cost, haver de dependre d’Internet kiwi per poder seguir el futbol és un drama.

Però el món no s’acaba. Aquest matí, de forma completament clandestina, 3 catalans, 1 tailandesa i 1 colombià hem vist el partit a un cafè de sota de casa. Quin? Al del meu company de pis palestí.

Tant clandestí com fer servir el seu internet il·limitat i un cable hdmi per oferir als clients del cafè (nosaltres 5) el Clàssic a través d’Internet.

S’ha tallat contínuament. De fet, ens hem perdut el gol d’en Cesc i ens hem hagut de conformar amb la repetició. Però almenys hem pogut gaudir de bon futbol durant una estona, mentre fèiem el nostre esmorzar.

No dic que no hi hagi alternatives, però és lamentable que cap organisme de radiodifusió tingui els drets per poder emetre La Lliga i La Copa a Oceania.

Això sí, criquet tant com vulguis. Faltaria més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s