Amb la calma

Plegar divendres de l’Albion per marxar dilluns del país. Això em deixava un parell de dies per empaquetar i fer aquestes coses que es fan abans de marxar a l’altra punta del món des de l’altra punta del món. Però clar, això era massa fàcil. Més divertit era enfilar la carretera i anar a passar el penúltim dia al país a la platja. A una platja que encara no havia visitat mai. Sembla mentida la quantitat de racons que té Nova Zelanda, no em cansaré de repetir-ho.

Impressionant va ser l’inici del dia. Per no ferir sensibilitats, faré servir pseudònims i la protagonista de la història serà la… mmmmh… Carmina! (veus Mariona com no sóc tan dolent?).

Resulta que havia quedat amb la Carmina a les 11 del matí a casa seva. Amb l’Adrià i la Teresa vam haver d’agafar el bus mitja horeta abans per allò de no fer tard a la cita. Puntualitat més que Suïssa ens va fer ser a casa la Carmina amb deu minuts de temps. Porta del patí oberta i ningú responent als nostres crits ens van semblar suficients com per esperar a la Carmina al seu pati.

Curiós va ser quan de sobte la figura d’una noia nua va aparèixer rere la finestra del menjador. La silueta no va deixar marge als dubtes i no vaig tardar gens en exclamar el típic “hola Carmina!” com qui crida quan li trepitgen el dit petit del peu. La reacció va ser la pròpia d’un gat espantat i la silueta femenina va desaparèixer rere la paret de pedra. Va ser breu, però per breu que fóra, va ser.

I la platja de Karekare també va estar molt bé.

IMG_7508

Totes les fotos, clicant aquesta d’aquí dalt

Al vespre, segon partit de les Steinlager Series entre els All Blacks i Anglaterra. Nova victòria dels de negre i comiat d’un servidor rodejat de pizzes, cerveses i un ambient fabulós i distret que van fer més amena i senzilla la sempre complicada tasca de dir adéu.

El millor, segurament, és que tots sabíem que “d’adéu” allò en tenia poc i que era més aviat un simple i intranscendent “fins aviat”.

Així que res Catalans a Nova Zelanda, fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s