Ressaca futbolera

Avui no puc amb mi mateix… vaig tard escrivint perquè fins ara no havia tingut esma per moure’m i ara que ho faig, no serà pas per escriure gaire. La ressaca del futbol d’ahir m’està passant factura; em noto el músculs destruïts i les plantes del peu per, directament, llençar-les a les escombraries. Afortunadament demà ja és divendres (de fet, ja ho és ara mateix).

El meu dia d’avui es resumeix en anar a classe i fer el gandul fins l’hora d’anar a dormir (en els propers minuts). Però aprofitant que la inspiració divina no se m’ha aparegut avui, us adjunto unes fotos preses per la Bora i en Mikael.

El fet és que ahir em van robar el mòbil. Ells dos. Durant l’hora de dinar vaig estar incomunicat i no va ser fins a quarts de quatre que vaig aconseguir recuperar l’aparell. Vaig haver d’amenaçar a la Bora amb robar-li una sabata i fer-li desaparèixer per sempre més.

Avui han anat més enllà i m’han robat la càmera. Ni me n’he enterat. De fet, me l’han tornat a posar a la maleta i al cap d’una estona m’han demanat veure fotos. I… sorpresa!

La mare que els va…

Clica la imatge per veure el recopilatori!

Deixa un comentari